DAKAR 2019 | 6 - 17 JANUARI | PERU


het Team van “de Groot fresh Group” neemt deel aan de 41e editie van de Dakar Rally die voor het eerst in de historie van de rally in een land, op peruaans grondgebied, wordt verreden.

Dakar 2019 start op 6 januari 2019 in Lima en zal  na 10 etappes later op 17 Januari ook finischen in de Peruaanse hoofdstad.
volg het "de Groot Dakar Rally Team" via onderstaande links:


             
 Facebook de Groot Dakar    Facebook Dakar rally    Site Dakar Rally    
             
             
de Groot Dakar news:

Aankondiging afscheid Edwin van de LangenbergNa een aantal jaren als navigator meegereden te hebben in de Dakar-rally, heeft Edwin van de Langenberg dit jaar besloten om niet mee te gaan naar Peru.

Beste rally-vrienden, 

Na een aantal onrustige dagen en lang nadenken heeft het verstand de overhand gekregenten overstaande van gevoel en emotie.

Ik heb besloten om niet mee te gaan naar Dakar 2019 in
Zuid-Amerika.
Dit niet alleen omdat ik het niet verantwoord vond, aangezien ik nog niet volledig hersteld ben van mijn blessure, maar ook omdat ik het team absoluut niet zou helpen als ik niet volledig fit aan de start zou kunnen verschijnen. Het was en is niet makkelijk geweest om deze beslissing te nemen, maar gegeven de omstandigheden wel de meest verstandige.
 
Groeten, Edwin van de Langenberg
   
 
Aankondiging nieuwe navigator Ben van de Laar
 
Beste allemaal,
 
Aangenaam verrast was ik afgelopen week toen ik het telefoontje van Team de Groot kreeg of ik als Navigator de rallycrew wil ondersteunen. We zouden met ons eigen rallyteam dit jaar de Dakar rally op tv gaan volgen, maar nu ga ik het avontuur aan samen met team de Groot om de duinen van Peru te verslaan.
Ik heb de afgelopen 4 jaar als navigator van mijn vader en broer diverse rally’s mogen navigeren nu ben ik verheugd dat ik dit ook eens voor een ander team mag doen.
Ik zie er nu al uit om in Peru aan de start te staan met dit enthousiaste team, en ga dan ook proberen om hun naar de finish van de Dakar rally te lijden.
Ook zal ik zoals altijd mijn persoonlijke doel weer waar proberen te maken om geen waypoint te missen.
 
Groeten, Ben van de Laar
 

 

 

 

Recepten »  Wat kunnen wij voor u betekenen? Contact »